Preventivmedel

När man vill ha sex utan att bli gravid på köpet finns det massor av olika alternativ att välja mellan, till exempel de etablerade p-pillren och de mildare minipillren som endast innehåller ett hormon och därmed ger färre biverkningar.

Mycket snabbare än vårdköerna

Hos Apotek4du kan du snabbt och lätt köpa p-piller online och få dem levererade redan nästkommande vardag! Det är lika säkert som att stå i vårdkö, men betydligt snabbare och smidigare då du får din behandling direkt till dörren. Dessutom slipper du tala med andra om detta, utan kan istället diskret beställa det preventivmedel du önskar online.

Olika typer av p-piller

Trots att det finns mängder med olika typer av p-piller (eller kanske just därför) så råder en viss förvirring om vilka som är till för vad och vilket man ska välja. Beställ de populäraste preventivmedlen hos Apotek4du, men även andra typer av p-piller som minipillret Cerazette som ger färre biverkningar än ett vanligt p-piller (eftersom det har ett hormon mindre – inget östrogen).

Vanliga p-piller kallas även för kombinationspiller då de innehåller två hormon (östrogen och gulkroppshormon) som i kombinerad styrka förhindrar ägglossning. Alla kvinnor tål dock inte tillförsel av extra östrogen, och då finns minipiller som alternativ.